Владимир Тодоров в Chivas 12 Стола

Chivas 12 Стола цели да създаде връзка между утвърдени професионалисти и млади, развиващи се таланти в различни области, които имат въздействие върху всекидневния ни живот.

Chivas 12 Стола е пресечна точка на опит и амбиция. В продължение на 12 събития, утвърдени професионалисти от различни области ще се срещнат с избрани гости с изразен интерес и позиция към темата. Те ще направят опит да определят аспектите от своите професии, които се нуждаят от промяна, и ще предложат конкретни стъпки за подобрението им. 

За да участвате в инициативата, създайте своя профил и гласувайте за хората, които искате да чуете и видите във всяка една от темите. Шестимата, събрали най-много гласове (условно наречени ментори), ще се срещнат с шестима от гласувалите.

Владимир Тодоров
Председател на УС на Българска асоциация на пострадали при катастрофи
Участник в сектор Застраховане

Като студент, Владимир Тодоров работи допълнително като агент в „Застрахователно дружество България“ АД. Тогава усеща тръпката от това да спечелиш доверието на хората и да сключиш застраховка живот. Изключителен опит и умения придобива в школата на ЕUROLIFE България, където получава и награда за най-бързо развиващ се търговец. През 2006 г. се учреждава Българска асоциация на пострадали при катастрофи и от тогава защитава правата на пострадалите при ПТП. През 2010 г. завършва магистърска програма „Застраховане и осигуряване“ към Висшето училище по застраховане и финанси.

Share this post

Call Now Button