Томбола за детски седалки на Автосалон София 2013

ПЪТНАТА БЕЗОПАСНОСТ ПРИСЪСТВА НА АВТОСАЛОН СОФИЯ 2013

КАТ-Пътна полиция и Българска асоциация на пострадали при катастрофи имат собствен щанд в зала 6 в рамките на автосалон София 2013 (Интер Експо Център,  бул. Цариградско шосе 147).

Организаторите на автосалона, държавните органи и неправителстваната организация осъзнават, че представянето на нови модели автомобили е неразривно свързано с безопасността на движението и тенденцията за намаляване на катастрофите по пътищата на България.

На щанда са изложени най-модерните и съвременни системи за безопасно превозване на деца, предоставени от фирма „Чиполино“.

Представени са детски седалки в трите основни групи – 0 /за бебета до 13 кг/, група II  /деца до 18 кг/ и група III /деца до 36 кг/.

Малчуганите и техните родители имат възможност да изпробват детските седалки, нагледно се обяснават начините за прикрепване към автомобила и ползите от употребата им.

На екрана на щанда се излъчват видео клипове за безопасно превозване на деца и за рисковите ситуации при липсата на детски седалки.

На 23 юни, от 18 ч. по време на тегленето на томболата за голямата награда за автомобил, ще бъде изтеглена и томбола за детска седалка.

Заповядайте, на щанда за пътна безопасност в палата №6!

Шофирайте разумно, спазвайте правилата!

Share this post

Call Now Button