Потребителите гласуват за застраховател на годината до 26.11.12

За втора поредна година Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ), с партньорството на Българска Асоциация на Пострадали при Катастрофи, организира наградите „Застраховател на годината 2012”. Наградите ще бъдат връчени на победителите на тържествена церемония, която ще се проведе на 29 ноември 2012г. в Шератон София Хотел Балкан.

Победителите ще бъдат определени от потребителите на застрахователни услуги в България, които могат да гласуват на специално създадения за това сайт: www.bgzastrahovatel.org. Гласуването ще приключи на 26.11.12 г.

Награди „Застраховател на годината 2012” ще се връчат в следните пет категории:

Категория I „Застраховател с най-добри продукти в Автомобилното застраховане”

Категория II „Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане”

Категория III „Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането”

Категория IV „Най коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения при имуществени вреди”

Категория V „Най коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения за неимуществени вреди по застраховка Гражданска отговорност”

Всеки може да гласува, но само по веднъж, така че резултатите ще бъдат представителни и ще дадат обективен маркетингов атестат за самите компании. Миналогодишният конкурс вече показа, че потребителите имат свое мнение, независимо от самочувствието, което демонстрират отделните дружества.

На церемонията за връчване на наградите ще бъдат поканени всички лицензирани застрахователни компании, всички застрахователни брокери в България, пенсионноосигурителни и здравноосигурителни дружества, Съюза на застрахователните агенти, Гаранционен фонд, Национално бюро на българските автомобилни застрахователи, Асоциация за застрахователна сигурност, Висше училище по застраховане и финанси, Фондация “Проф. Д-р Велеслав Гаврийски”, членовете на КФН, народни представители и други гости.

Share this post

Call Now Button