Информация за пострадалите и близките на загиналите от катастрофата на АМ Тракия на 15.06.2011 г.

„Лев Инс” АД започва изплащане на застрахователни обезщетения на ранените и близките на загиналите при катастрофата на  автомагистрала Тракия.

 След проведени консултации и разговори с Българска асоциация на пострадали при катастрофи БАЗК /www.bazk.org/, ръководството на „Лев Инс” АД започва процедура за изплащане на авансови суми на тежко ранените и близките на загиналите при катастрофата на автомагистрала Тракия.

Българска асоциация на пострадали при катастрофи ще координира и администрира процеса по обработка на документите на ранените и загиналите.

Спешното изплащане на обезщетенията се налага след срещите на представители на БАЗК с ранените в болницата в гр. Пловдив, където се оказа, че част от тях са здравно неосигурени и нямат възможност да покрият лечението си.

Представителите на БАЗК ще проведат срещи с близките на загиналите на следните дати:

25 юни 2011 г. – Стара Загора

27 и 28 юни 2011 г. – Бургас

 

 За допълнителна информация, въпроси и необходими документи, молим близките на загиналите да се свързват с Българска асоциация на пострадали при катастрофи  на национален номер 0700 17 112 (на цената на един градски разговор).

Share this post

Call Now Button