Безплатните опреснителни теоретични курсове се радват на голям интерес

Безплатните опреснителни теоретични курсове, които организира Българска асоциация на пострадали при катастрофи .

От три седмици в учебния център на автошкола „Василеви“ в гр. София се провеждат безплатни теоретични курсове за запознаване с новите правила и обновяване на знанията за безопасност на движението по пътищата.

Курсовете са насочени към практикуващи шофьори и имат за цел да опреснят знанията им и да ги запознаят с новите правила от закона.  При интерес или желание в тях могат да се включат и хора без

придобита правоспособност за управление на МПС.

Курсовете се провеждат всяка събота в учебните центрове на автошкола “Василеви” в зала за професионално обучение на курсисти. Лекциите се водят от лицензирани преподаватели, а участие като лектори взимат и полицаи от Пътна полиция.Някои от темите, които се обсъждат: Употреба на алкохол и шофиране; Скорост; Използване на обезопасителни колани и седалки за деца; Дефиниране на проблема с големия брой ПТП в България и защо е важно да говорим на тази тема; Действия при опасни ситуации на пътя – пукане на гума, аквапланинг, пожар, укрепване на товари; Задължения на водача при ПТП; Новите моменти в ЗДвП; Решаване на актуални листовки и други.На 25.06.2016 г. курсът ще се проведе в новия учебен център на адрес: гр. София, ж.к. Овча Купел, бул. „Президент Линкълн“ № 29 А.Всеки, който желае  да се запише за безплатно обучение за опресняване и актуализиране на знанията за безопасно движение по пътищата, трябва да попълни регистрационната форма тук.

Share this post

Call Now Button