БАЗК се включи в кампанията “Пази скутера”

Една от най-добрите скутер срещи се случи на 22 септември (събота) в София на бул. Фритьоф Нансен. Освен за невероятни стънтове и оспорвани състезания, се бяхме погрижили за доброто настроение на присъстващите с много награди и хубава музика. Проведена бе БЧК демонстрация за първа помощ, която е изключително важна за всеки шофьор, а отделно през цялото време бе напомнено не само автомобилистите да пазят скутеристите, а и самите скутер шофьори да пазят себе си.

В началото на събитието с изказване се включи Пенка Стоянова от Национална служба полиция, както и Елена Цветкова от Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи. Събитието на 22-ри септември бе посетено от 500 души, а флаери с логата на всички партньори бяха раздавани преди и по време на самото събитие.

Наградите за първите места от състезанията бяха осигурени от SCOOT – каски, за вторите места от Jabra, а за третите бяха осигурени от сп. Телефон. Освен това всеки участвал в състезанията получи списание Game Play с DVD, а хората от първите три места получиха и важните светлоотразителни жилетки. Отделно бяха раздавани от последните броеве на сп. OFF-Road, а по самия булевард бяха окачени винили на партньорите на кампанията.

Share this post

Call Now Button