БАЗК дари материали за безопасност на движението на община Ихтиман

На 19 септември 2006 г. в Община Ихтиман се проведе среща на Българска Асоциация на застраховани и пострадали от катастрофи и кмета на града г- жа Маргарита Петкова.

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи дари на училищата и детските градини в Ихтиман плакати и материали за безопасно движение. За специалните часове по безопасност на движението в училищата Асоциацията подари и филмите “Катастрофа” и “Молитвата”, които ще запознаят младежите с ужасите, които причинява безразсъдното шофиране и употребата на наркотици.

От Асоциацията беше отправено предложение да бъде открита приемна за безплатни консултации в града. Така хората, пострадали от катастрофи ще могат да научат какви права имат, в случай на настъпване на ПТП, как и пред кого да предявят претенциите си за изплащане на обезщетение за претърпените от тях вреди и какви документи ще са им необходими за това.

Срещата между кмета г-жа Петкова и управителния съвет на Асоциацията на застрахованите и пострадали при катастрофи протече ползотворно и двете страни ще продължат да си помагат и в бъдеще за нови проекти.

 

Ако имате нужда от адвокат по въпроси отностно птп с пострадали или за обезщетение потърсете ни!

Share this post

Call Now Button