Бъдете съпричастни! Да легнем на паважа! Заедно

Покана за подкрепа

„Да легнем на паважа!“

Скъпи приятели,

         През изминалата 2014 г. по пътищата на България живота си изгубиха 655 души. И тази година безумията на пътя продължават с пълна сила. Зачестилите трагични инциденти, вследствие на грубо нарушаване на ЗДвП – превишаване на скоростта, отнемане предимството на пешеходците на пешеходни пътеки, употреба на алкохол, провокираха стартиращата комуникационна кампания,с която се надяваме да повлияем положително на всички български водачи на МПС.

В тази връзка организираме пърформанс на открито, който ще протече с флашмоб от страна на всички съпричастни на проблема с цел представяне на стотиците жертви по пътищата.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС, ЗА ДА ПОКАЖЕМ КАК ИЗГЛЕЖДАТ 655 ТЕЛА НА ПАВАЖА!

Събитието „Да легнем на паважа!“ ще се състои в гр. София, на пътното платно – на паветата на ул. „Оборище“ – в отсечката между ул. „Раковски“ и катедралата “Александър Невски” (имаме съгласувателно писмо от Столичната община).

Дата: 01. Юни 2015 г.

Начален час на провеждане на събитието: 10:00 ч.

Продължителност на флашмоба на пътното платно: 3-4 минути; обща продължителност на събитието: около 30 минути.

Бихме искали да помолим за вашата подкрепа, за да осъществим това събитие. Елате вие и поканете ваши приятели, съпричастни към запазването на живота по пътищата на страната ни да се присъединят към инициативата.

Вярваме, че това ще провокира всеки един от нас да бъде разумен и отговорен на пътя.

За допълнителни въпроси, оставаме на разположение.

Тел.: 0898 67 04 67; 0884 834 911

FB: https://www.facebook.com/events/1018167184869337/

Share this post

Call Now Button